El Torrents
Sant Pere Sallavinera

Els Torrents. A l'oest de la Llavinera
    N-141b, abans del Km 108 el trencant de l'esquerre seguir el camí fins el mas

Núria Cabañas

La finca dels Torrents és una edificació de mitjans del segle XIX construïda a partir de diferents volums, alguns dels quals de mitjans del segle XX. Els Torrents es troba situada a l'oest del nucli de la Llavinera i a tocar del Torrent de l'Anoia. Al cos principal és una construcció de planta rectangular amb la coberta a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana. La façana de llevant encara conserva una de les antigues finestres amb llinda de pedra. Per la façana de migjorn s'hi van annexionar tres volums de dimensions més reduïdes de planta rectangular amb la coberta a dues vessants de teula àrab emprats com a coberts o espais d'emmagatzematge.
    A mitjans del segle XX, a la façana de ponent s'hi annexionar un volum de maons amb diverses finestres a l'alçada del primer pis i amb la coberta plana.
    A la banda de ponent, hi ha un petita edificació de planta quadrada amb la coberta a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana. La porta d'accés és d'arc rebaixat de maons plans. Tot aquest espai disposa d'un patí central tancat per una barana metàl·lica.