El Marc Nou
Marganell

Al Camp del Bisbaler
    Des de la ctra. BV-1123, seguir el camí que passa davant el camp de futbol.

Ajuntament de Marganell - Pl. de l'Ajuntament s/n - 08298 Marganell
    M.Lloret - Kuanum

Masia que es troba en una zona agrícola, propera al camp de futbol municipal. És de planta rectangular, de planta baixa i dos pisos, i la coberta a dos vessants que desaigüen a la façana principal i posterior. Tant a la façana principal com a la posterior, les obertures s'hi troben distribuïdes segons quatre eixos, seguint una composició simètrica. Totes són ceràmiques de llinda plana. A la façana principal, orientada a xaloc, el portal es troba descentrat, i els quatre finestrals centrals dels pisos superiors tenen balcó. Centrades a la façana de garbí hi ha una finestra en cada pis, mentre a la de gregal no n'hi ha cap. Adossat en una part de la façana de gregal hi ha un volum de la mateixa alçada que el principal i coberta d'un vessant, tot i que de menor amplada, pel que l'edifici adquireix forma de "L". Aquest cos està obert a xaloc amb tres finestrals d'arc de mig punt i llinda ceràmica. Davant d'aquesta façana hi ha un pati que queda tancat per un mur. L'acabat exterior és la pedra vista. El ràfec es troba decorat amb rajols ceràmics.

En el moment de fer l'inventari es trobava en procés de restauració.