El Corral de la Rovira
Centelles

Agafant un trencall a l'esquerra de la carretera de Sant Feliu de Codines a Vic, abans del km 17

Es desconeix
    BCIL (PEPCHC 4-5-1995)
    Jordi Petit Gil

Edifici rectangular de planta baixa i un pis amb forma de L amb parets de càrrega i embigats de fusta. La planta baixa té tres obertures a la façana principal (porta i dues finestres) i un accés al lateral amb unes escales que pugen al primer pis on hi ha un accés i una finestra. Al primer pis de la façana principal hi ha tres finestres. Totes les obertures estan fetes de pedra treballada. La coberta és de teula aràbiga a dos vessants a cada edifici.

Figura en el cens de masies de 1860. Per la seva tipologia es podria arribar a afirmar que podria haver estat construïda a finals del segle XVIII.

- PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic.