Edifici al Carrer Major, 30
Vilanova del Camí

Carrer Major, 30

Miquel Gea Bullich

Edifici entre mitgeres al costat de migdia del carrer Major. La façana, malgrat modificacions posteriors importants, presenta una composició que ens remet a les edificacions populars del segle XIX o inicis del segle XX.
    La composició de la façana s'articula en dos eixos verticals. A la planta baixa se situa l'accés a l'habitatge, emmarcat amb muntants i arc escarser de pedra ben treballada, i una finestra que pràcticament esdevé un petit balcó ampitador (desconeixem la distribució interior de l'habitatge però sembla que doni a una estança a mitja alçada entre la planta baixa i el primer pis).
    A la planta primera se situa un balcó amb barana de ferro simple i una finestra rectangular de petites dimensions.
    Pel que fa a la planta segona, s'obren dues finestres molt similars a l'anteriorment descrita per a la planta primera.
    La coberta és de teula a dos aiguavessos amb el carener paral·lel a la façana principal, que s'obre a tramuntana.