Edifici al carrer de Vic, 12
Castellterçol

C. de Vic, 12.

Eclecticisme
    Virgínia Cepero González

Edifici entre mitgeres, de planta rectangular, que consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants, i el carener paral·lel a la façana, que es troba alineada al carrer de Vic.
    La façana és de composició simètrica, amb obertures rectangulars. Al primer i al segon pis, cadascuna de les obertures presenten un balcó. Al primer pis, les portes estan decorades amb pilastres amb capitells que sustenten un frontó, el central semicircular i els dels costats triangulars. Les obertures dels altres pisos estan decorades amb motllures d'estil neoclàssic.
    Els murs de façana són de maçoneria, arrebossats.

Les cases del carrer Vic i del carrer Barcelona formen part de l'eixample de principis del segle XX.