Dipòsit municipal d'aigua
Taradell

C. Sant Sebastià, 88-90

Presenta cert estat de deteriorament.
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Dipòsit situat entre els patis de Can Carmelito i de Can Moreu, És una construcció de planta rectangular fet amb murs de pedra lligada amb morter lleugerament atalussats. El costat de llevant està reforçat amb contraforts, un dels quals té una escala que permet accedir a la part superior. L'estructura també està reforçada amb tirants. Al costat de tramuntana hi ha una porteta que permetia fer-ne el manteniment, tot i que es troba tapiada. Està cobert amb volta, que està tapada exteriorment de vegetació, i que té dues trapes.

El primer dipòsit municipal d'aigua es va construir l'any 1913 per proveir d'aigua a les cases del poble, atès el creixement urbà que havia tingut el poble. El lloc de construcció es correspon amb el de les cases que tenien una cota de nivell més elevada, per així poder bombar l'aigua a la resta. En construir-lo, l'Ajuntament de Taradell va acordar indemnitzar als propietaris de Can Moreu, mentre que a Can Carmelito van acordar quedar exemptes de pagar pel subministrament d'aigua. L'any 1922 es van construir les Torres de Can Vidal més amunt del carrer, que en no poder-les abastir es va fer un nou dipòsit més amunt. Tot i així va seguir donant servei a les cases del poble fins a l'any 1961, quan se'n va fer un altre de nou més amunt. L'any 1989 encara se'n va fer un altre.