Dipòsit 2 del bosquet
Alella

Antiga vinya a tocar del Bosquet, a llevant del torrent de Can Clarisvalls.

Deixalles i vegetació a l'interior i grafits.
    BCP (Catàleg Patrimoni d'Alella - 2010)
    Polígon 03 - parcel·la 139
    Jordi Montlló Bolart

Dipòsit d'aigua situat com en element aïllat en un camp, antiga vinya. És de planta quadrangular (1'75 x 1'80 m.). Està excavat en el sauló, amb una profunditat de 90 cm. Construït de maons i arrebossat i impermeabilitzat en el seu interior.
    El dipòsit s'eixampla per la part superior en els seus quatre costats, amb una amplada de 15 cm. Un dels costats és més baix que els altres tres.
    Per les restes de color verd que s'observen a les parets, es pot afirmar que tenien la funció de recollir aigua pluvial destinada a fer la barreja o "caldo bordolés" (boullie bordelaise), i que es feia barrejant aigua i calç amb sulfat de coure per sulfatar la vinya.

MONTLLÓ, Jordi i FONT, Josep (2007). Inventari d'arquitectura rural i popular d'Alella. Inèdit.