Creu del Coll Fe / Coll-Fé / Coll-Fer
Begues

Coll Fe
    Costat del nucli de la Creu, a 300 metres a l'est de Mas Grau. Camí de Begues a Plana Novella

Josep Anton Pérez

Creu de terme moderna, que es fonamenta en una base de formigó de cos prismàtic rebaixat amb motllures a les cantonades. Té una alçada de 70 cm, una base inferior quadrada de 70 cm, i la cara superior de 50 cm. A les quatre cares de la bases hi ha la inicial del punts cardinals. A la cara sud es pot llegir la inscripció sobre rajoles ceràmiques policromades: " Creu de Coll Fe. Per conservar la memòria d'aquesta creu de terme en el camí de Sitges, Olivella i Ribes". El braç vertical de la creu o "stipes" amida 1,37 m i neix de la base de formigó, està tornejat en un punt mig i una de les cares de la part superior està gravada amb els símbols cristians del peix i una creu. El braç horitzontal o "patibulum" amida 50 cm i en un dels seus extrems té marcada la data "2000".