Corral d'en Pujol
Sant Pere de Ribes

Entre el nucli de les Torres i l'urbanització Mas Alba
    Pel camí de la Carretera, passades Les Casetes d'en Portacreu.

Dolent
    Presenta deficiències estructurals i la coberta presenta desperfectes. Alguna esquerda ha estat tapada amb formigó. S'hi han fet pintades vandàliques.
    BCIL. PGOU 1982 (Llei 9/93 PCC)
    002509300CF96H0001MQ
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Masia situada al camí antic de la Carretera, després de les Casetes d'en Portacreu. Es tracta d'un antic corral que va ser ampliat i habilitat com a vivenda. Consta de dos cossos adossats de planta baixa i pis amb la coberta a una sola vessant, una lleugerament més alta que l'altra. Cadascuna consta d'un portal, la primera d'arc escarser arrebossat i la segona d'arc pla arrebossat. Al pis hi ha dues finestres d'arc pla arrebossat en cada cos. A la façana de mestral hi ha adossat un petit cos annex. El ràfec està acabat amb una imbricació de teules i rajoles ceràmiques. L'acabat exterior és arrebossat i pintat. L'edifici queda tancat per un baluard, que s'obre amb un portal amb llinda de fusta situat a xaloc. Dins del pati hi ha dos cossos annexes en estat ruïnós. Fora del recinte hi ha un cos modern adossat, d'un sol nivell d'alçat.

Segons consta en el llibre d'Apeo de l'any 1847, el Corral d'en Pujol pertanyia a Miquel Ballester, de Sitges.