Corral del Castellet
Vallbona d'Anoia

Castellet. Al sud del nucli urbà

Enderrocada i ple de bardissa
    Núria Cabañas

El Corral del Castellet és un edifici de planta quadrada, d'aproximadament 8 x 8 m. Les parets, de 0.80 m d'amplada, estan construïdes amb tàpia simple i reforçada amb còdols de riu i amb un sòcol de pedra d'aproximadament 50 cm d'alçada. L'accés principal es troba situat a la façana nord i conserva el brancal dret construït amb pedra i morter de calç.
    L'espai es troba dividit en dues habitacions separades per un mur de tàpia amb fragments de teula edificat posteriorment. L'habitació de l'oest correspon a la vivenda del pastor i l'habitació de l'est estava destinada als animals.

Emplaçament: C-224 direcció Piera, trencar a Mas Bonans i continuar el camí del mirador. A 200m abans d'arribar agafar un camí a la dreta i a 500 m agafar novament un trencant a la dreta