Conjunt d'habitatges al carrer Torras i Bages 14-20
Sant Feliu de Llobregat

Carrer Torras i Bages, 14-20

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Conjunt de quatre cases de petites dimensions entre mitgeres que, tot i les diferències, presenten certs aspectes unitaris. Les corresponents als números 14 i 16 són de planta baixa i pis, mentre que les dels números 18 i 20 són de planta baixa. Destaca la número 16, idèntica en planta baixa a la número 18, lo qual fa pensar que el primer pis és una ampliació posterior. Presenten porta i finestra a la planta baixa decorades amb una imposta que ressegueix el contorn de la part superior de les obertures i que es remata als punts de base amb una aplicació ornamental en forma de fulla d'acant plegada sobre la façana. La part superior d'aquesta imposta fa una petita elevació al punt central, on forma un angle. La número 18, que no ha patit cap ampliació, es remata amb barana de balustres sobre el fris de la cambra d'aire amb espiralls. La número 16, que té una segona planta, corona l'edifici amb una cornisa i un ràfec, sobre els quals un parapet un parapet de formes lleugerament sinuoses amaga la teulada a dues aigües. Els extrems d'aquest parapet són peanyes que subjecten florons de terracota.