Conjunt de cases del carrer Sant Pere
Abrera

Carrer Sant Pere, 10-14 - 08630 Abrera.
    Al carrer Sant Pere, al nucli antic d'Abrera.

Eclecticisme
    ArqueoCat SL - Natàlia Salazar

Sèrie de tres edificis units entre mitgeres. Estan estructurats en planta baixa i dos pisos superiors. La façana està arrebossada, a excepció del costat exempt de la última casa, on es veu el mur amb aparell de maçoneria. Als dos pisos s'alternen balcó i finestra; hi ha algunes obertures tapiades però les parts més modificades són les inferiors. Les construccions estan rematades per una cornisa motllurada amb una sanefa a la zona més baixa. Les cobertes són a dues aigües de teula àrab. Hi ha una inscripció sota el balcó de l'habitatge núm. 10 on es pot llegir "RTS 1885".

"Conjunt d'habitatges al carrer Sant Pere", Baix Llobregat: Abrera. Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.