Conjunt de cases del carrer Sant Miquel
Sant Martí Sesgueioles

Cases del carrer Sant Miquel, 19, 21, 25
    Tram S del carrer

XVIII, XIX
    Josep Anton Pérez Arriaga (TRÍADE Serveis Culturals)

Es tracta de tres edificis representatius del que va ser l’obra popular característica del segle XVIII i XIX a Sant Martí Sesgueioles. Són tres cases entre mitgeres consecutives estructurades en planta baixa i pis. Presenten refaccions modernes d’alguns elements, però la composició de les façanes responen a un mateix esquema. El portal millor conservat es trobem al n. 19, muntants de pedra voluminosos i una gran llinda amb la inscripció “1791”. Destaquen varis arcs de descàrrega, element característic d'aquestes cases, i les finestres són d’arc rebaixat amb dovelles de pedra irregular i ampit. El parament general de les cases és de pedra irregular disposada horitzontament. La casa número 21 conserva els arcs de descàrrega, igual que la número 25, que a més conserva la llinda de "1860". Totes les cornises estan fetes de maó i de teules ceràmiques.