Col·lecció municipal d'art
Campins

Col·lecció
    XX-XXI
    Ajuntament de Campins. Plaça de la Vila, 6, 08472 Campins
    Marta Lloret Blackburn

A l'edifici de l'Ajuntament s'hi conserva una col·lecció d'art procedent de donacions que han fet diversos artistes al poble. Al despatx de secretaria hi ha tres litografies originals del Futbol Club Barcelona, dues fotografies originals de Mariano Pagès, una creu occitana regalada pel poble agermanat Sant Guillem le Desert, un dibuix de Carles Puche i una aquarel·la de l'església d'Alfons Berral. A la sala dels serveis tècnics hi ha una pintura de Josep Maria Tohà amb una panoràmica de Campins. A la sala d'alcaldia hi ha tres litografies de Josep Maria Tohà, i dues pintures. Al rebedor del pis del dalt hi ha un escut ceràmic de Campins, una fusta amb glans del món regalada per Josep Boada, una escultura d'una flor de card regalada per Sant Guillem le Desert. A la sala del jutjat de pau hi ha una litografia d'Antoni Tàpies i a la sala de plens una altra litografia d'Antoni Tàpies i diverses escultures regalades a la localitat.