Col·lecció de goigs
Sant Boi de Lluçanès

Església parroquial de Sant Boi. Plaça de l'església, 1. Nucli urbà. Sant Boi de Lluçanès

XXI
    Bisbat de Vic. c. Santa Maria, 1. 08500. Vic
    Jordi Compte i Marta Homs

La col·lecció consta d'un recull de goigs en honor a la Mare de Déu dels Munts i a diferents advocacions de les parròquies de Sant Agustí i Sant Boi de Lluçanès, reeditats l'any 2007. La col·lecció està formada de 34 goigs, 19 dels quals són en honor a la Mare de Déu dels Munts i 15 a les advocacions de Sant Agustí i Sant Boi de Lluçanès. La majoria dels goigs es troben datats i amb el nom de la impremta i la ciutat on es van imprimir. Dels 19 goigs dedicats a la Mare de Déu dels Munts 11 estan datats d'entre els anys 1841 i 1981. Els goigs en honor a advocacions de la parròquia de Sant Boi de Lluçanès són els següents: - Goigs en honor als Sant Màrtirs. 1790. - Goigs en honor a Santa Bàrbara. 1825. - Goigs en honor a Sant Antoni Abat. 1843. - Goigs en honor a Sant Baldiri. 1850. - Goigs en honor als Sant Màrtirs. 1890. - Goigs en honor a Sant Roch. 1911. - Goigs en honor a Sant Sebastià. 1920. - Goigs en honor a Sant Roc. - Goigs en honor a la Mare de Déu del Ballester. - Goigs en honor a la Mare de Déu del Ballester. - Goigs en honor a Sant Isidre. 1947 - Goigs en honor a la Mare de Déu de Lourdes. Els goigs dedicats en honor a advocacions de la parròquia de Sant Agustí de Lluçanès són els següents: - Goigs en honor a Sant Agustí. 1839 - Goigs en honor a Sant Agustí. 1905 - Goigs en honor a Sant Genís de Pi.

Els goigs han estat editats i publicats en col·lecció l'any 2007 per l'ajuntament de Sant Boi de Lluçanès.

Goigs de la Mare de Déu dels Munts i de diferents advocacions de les parròquies de Sant Agustí i Sant Boi de Lluçanès. Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès. 2007