Col·lecció de fotografies de Castellterçol al fons del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local Castellterçol

C. Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge - planta baixa, 08036, Barcelona.
724 m

41.75134
2.12052
426880
4622542
08064-150
Patrimoni documental
Fons d'imatges
Física
Cultural
Diputació de Barcelona. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL)
Virgínia Cepero González

El fons fotogràfic del Servei del Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL) de la Diputació de Barcelona conté un centenar de fotografies de Castellterçol. Són imatges realitzades a diversos indrets del terme, com les esglésies i les diverses masies; a més de vistes generals de la població i paisatges. Bona part de les fotografies són en blanc i negre i estan datades entre els anys 1920 i 1970.

El Servei de Catalogació i Conservació de Monuments de la Diputació de Barcelona fou creat l'any 1914. Des d'aleshores, ha format un important fons fotogràfic i documental, bona part del qual prové de l'Institut d'Estudis Catalans, del Centre Excursionista de Catalunya i de diversos fons particulars. L'any 1986 va rebre el nom de Servei del Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL).