Club Nàutic de Vic-Sau
Vilanova de Sau

Club Nàutic Vilanova de Sau, s/n
    A camí que porta de la Riba a l'aparcament del Pantà de Sau

Joan Casas Blasi

Aquest edifici es troba a peus de l'embassament de Sau, sota els cingles de Tavertet. És una construcció moderna formada per dos pisos i amb diverses construccions associades i dedicades a activitats lúdiques i de restauració.

Aquest edifici no mostra un interès cultural o arquitectònic especial tan mateix s'ha fitxat ja que consta en l' "Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Guilleries-Savassona" corresponent al municipi de Vilanova de Sau

Aquest edifici fou construït un cop acabat l'embassament de Sau i amb fins turístics de restauració o hostal