Clau de volta de l'església de Sant Genís de Taradell
Taradell

XVI
    Es troba erosionada.
    Bisbat de Vic, C/ Santa Maria, 1. 08500 Vic
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Clau de volta encastada al mur exterior de tramunana de l'església parroquial de Sant Genís. És feta de pedra i hi ha representada en relleu la Mare de Déu del Roser amb l'Infant als braços i un ram de roses. Està emmarcada dins un rosari, que es troba força deteriorat en un dels seus costats.

És difícil observar-la atesa l'alçada en què es troba.

La clau de volta formava part de la capella del Roser, que fou construïda dins l'església parroquial a finals del segle XVI. Durant la construcció de l'actual església al segle XVIII va ser recuperada i situada a l'emplaçament actual.