Cementiri
Sant Cugat Sesgarrigues

Zona oest del terme municipal

BCIL segons POUM 28/12/2006
    Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues
    OPC (Pedro Barbado Mariscal)

Conjunt de diversos cossos d'una sola vessant que dona a l'exterior formant un quadrat. Es tracta de conjunt de nínxols adossats i amb el centre lliure amb camins interior i alts xiprers. Al sector S encara no s'ha edificat una part i al centre hi ha un edifici que trenca l'esquema general ja que es tracta d'un edifici de tres cossos amb el central més elevat i de coberta plana. La seva funció és la d'una capella. Al sector O en comptes de ninxols hi ha una petita edificació amb doble vessant que fa la funció d'incineradora. La porta al sector N presenta un treball en ferro molt elaborat i està ancapçalada per una figura al·legòria de la mort. La teulada és de teula àrab i tot el conjunt està arrebossat de calç.