Cases del carrer St. Miquel, 27 i 29
El Masnou

Carrer St. Miquel, 27 i 29

Jordi Montlló Bolart

Cases entre mitgeres de planta rectangular alineades a l pla de carrer que consta únicament de planta baixa amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal (septentrional) i una zona de coberta plana practicable que dóna a la façana de migdia
    La composició de les façanes és simètrica a partir de tres eixos que coincideixen amb les obertures: una porta d'accés centrada i dues finestres laterals; és de línies senzilles amb detalls ornamentals molt bàsics, sense elements sobresortints del pla de façana.
    L'acabat superficial dels paraments és estucat pintat amb una cornisa retrancajada i amb obertures per ventilar la coberta. Hi ha un sòcol de pedra afegit a posteriori.
    Pati al darrera.

Són cases que corresponen a l'època de l'eixample del Masnou i daten dels anys 30.