Cases del carrer de les Mares Escolàpies, números 24 a 30
Arenys de Mar

Carrer de les Mares Escolàpies, números 24 a 30

Jordi Montlló Bolart

Conjunt de quatre cases que mantenen en gran part la configuració de la façana amb un programa ornamental homogeni. Són de planta rectangular i consten de planta baixa i pis, tot i que alguna ha patit una remunta (24 i 28). D'altres han estat restaurades i d'altres estan en procés de ser-ho. Formen un bon conjunt que destaca, sobretot, pels balcons simples o correguts amb la llosana suportada per mènsules estriades o decorades amb motius vegetals, les baranes de ferro, igual que les reixes de les finestres, i les persianes de llibret.

El parament és llis amb recreixements de les obertures i un coronament unitari amb una cornisa volada.