Cases del carrer Buenos Aires, 8, 10, 12, 14, 16 i 18
El Masnou

varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Conjunt de cases de cós entre mitgeres de planta rectangular alineades al pla de carrer que consten de planta baixa i pis i acabades amb coberta inclinada de teules a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia.
    Algunes modificacions posteriors d'aquesta tipologia arquitectònica es concreten en l'afegit d'una planta pis o dues (és el cas de la casa del número 14), la transformació de part de la coberta en un terrat pla practicable o l'alteració de les obertures.
    Les façanes es generen a partir d'una disposició simètrica mitjançant dos eixos de verticalitat definits per les obertures: porta d'accés i finestra lateral a la planta baixa i dues finestres a la planta pis. Les finestres estan protegides amb persianes de llibret de fusta.
    L'acabat superficial dels paraments de les façanes és estucat i pintat de diferents tons cromàtics, sense cap element que sobresurti.
    D'aquesta descripció tipològica, la que difereix més és la casa del número 14, que ha transformat la coberta, afegint-hi una planta i transformant una part en terrat pla practicable. També ha afegit una balconada i el parament és un estucat en relleu imitant carreus posats a portell.
    Per contra, la casa menys transformada és la del número 18, que conserva el seu aspecte més originari.