Casa núm. 40 del carrer d'Andreu Vidal
Sant Adrià de Besòs

Barcelonès
    Sant Adrià Nord - Carrer d'Andreu Vidal, 40

Els aparells d'aire condicionat desfiguren tot el programa arquitectònic de l'obra.
    Jordi Montlló Bolart

Bloc d'habitatges entre mitgeres que consta de planta baixa i tres pisos. La coberta és de terrat pla a la catalana. La composició de la façana és simètrica a partir de quatre eixos de verticalitat definits per les obertures. Només la planta baixa trenca aquesta composició, sobretot per haver-ne modificat el ritme, amb obertures noves i tapiar-ne alguna altra. A la planta primera hi trobem un balcó corregut, amb barana de ferro, i amb una separació al bell mig dels dos habitatges de la planta. En canvi a la resta de pisos hi trobem dues balconades per planta amb doble accés cadascuna. Totes les baranes són de ferro. El parament és arrebossat i llis, pintat amb color ocre i les obertures de la primera i segona plantes, d'arc carpanell amb l'interior amb motius vegetals en relleu i un recreixement lateral motllurat. Mentre que a la tercera planta els arcs de les obertures són de punt rodó amb clau central sobresortint. El coronament de la façana es fa amb un fris llis amb òcul central i balustrades laterals. Destaquen ornamentalment els respiralls i les motllures dentellades emmarcant la cambra de ventilació. A la planta baixa hi ha un gran accés que dona a un pati interior.

Edifici construït a partir de l'any 1931, posteriorment ampliat cap el 1934, per Agustí Gallart Llucià.