Casa Les Roquetes
Vilanova del Vallès

Barri Les Roquetes
    Carrer del Cal Sereno, 2. A tocar el Torrent de Céllecs

Hnas. Mis. Enf. Pobres Fundación San Camilo c/ de Cal Sereno, 2 08410 Vilanova del Vallès
    Joan Vicens i Tarré

Edifici de grans dimensions de forma rectangular amb planta baixa i dos pisos superiors. La seva coberta és de doble vessant amb teula àrab. Actualment acull un asil per a les persones de la tercera edat. A la seva façana principal la porta d'entrada és d'arc de mig punt, i les obertures del primer pis tenen un petit balcó cadascuna d'elles. A la dreta de la porta principal hi ha un pou d'aigua fora de servei que conserva el mecanisme de pouar l'aigua manualment. La casa té uns amplis jardins amb pins de gran tamany.

En els seus inicis fou una casa senyorial. El 1980 Mn. Jensà va fer donació de l'edifici a l'ordre de Las Hermanas de la Caridad.