Casa Enric Suñer

Av. Sofia, 27 -c/ Joan Llopis, 32-34

Lluís Colomer i Ballot
    Bo
    El Pla Especial estableix que s'ha de mantenir estrictament el volum construït, els elements de la façana principal i la situació del jardí; es permeten realitzar noves obertures.
    Legal i física
    Pla Especial, 413. 2006
    Ref. cad.: 62205CF9695N
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un habitatge unifamiliar aïllat d'estil post modernista, estructurat en alçat en planta baixa, dos pisos i golfes. La coberta està feta a base de teules configurant vessants compostes, amb uns ràfecs suportats per mènsules que imiten la prolongació de les bigues dels forjats.
    A l'angle meridional de la façana afrontada a l'avinguda Sofia, s'inscriu un petit porxo (on se situa la porta d'accés a l'habitatge) format per arcades de mig punt fent cantonera. A la façana més septentrional es pot observar l'emmarcament d'un espai ocupat (probablement) per l'escala interior de l'habitatge, ja que el mur exterior articula l'estructura dels graons de l'escala.
    Tot l'edifici disposa d'un revestiment simple fet a base d'un arrebossat senzill que contrasta amb una zona de sòcol que està aplacada de pedra, conformant un paredat irregular.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció III. La finca està catalogada com una construcció de tipus C. El projecte original es conserva a l'Arxiu Municipal de Sitges

COLL, I. (2001) "Arquitectura de Sitges. 1800-1930". Sitges.
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)