Casa d'estiueig
Argentona

Nucli urbà. Primer Eixample. P. Baró de Viver, 54

Anna Soteras i March / ACTIUM

Caseta aïllada, tipologia d'estiueig de primers de S. XX. Edifici de planta quadrada, d'un sol nivell, amb una lluerna central en forma de torreta, amb vidres acolorits en la fusteria. Teulada a quatre vessants amb peces de ceràmica esmaltada en careners i remats. Elements de decoració en les façanes d'inspiració clàssica. Constructivament, l'estructura és a base de murs de càrrega perimetrals de mamposteria, concèntrics a partir de la sala central, que serveix de distribuïdor de la casa.

La restauració de la que ha estat objecte recentment ha sabut conservar i mantenir els trets originals de la finca, tant l'edifici en si com les baranes i els murs de contenció del Pg. Baró de Viver.