Casa del senyor Font
Sant Feliu de Codines

C. de Vic, 16

Ignasi Font (promotor)
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici construït encantonada format per planta baixa, dos pisos i golfes. Té coberta a dues aigües de teula àrab amb un destacat ràfec de bigues voladisses de fusta i enrajolat ceràmic decorat amb motius florals. Aquest, segueix la inclinació de la coberta en el carrer Roger de Flor però adopta una forma corba en la cantonada entre ambdós carrers. Al carrer Vic, hi ha una llucana amb finestra a les golfes.

La façana principial està arrebossada i pintada de color salmó. Totes les finestres tenen llinda d’arc deprimit còncau. Les balconeres de la façana tenen llosana amb les cantonades arrodonides, i baranes de ferro. Les finestres de planta baixa del carrer Roger de Flor estan enreixades igual que les baranes.

A les finestres del pis destaca especialment l’ampit, que sobresurt del pla de façana i se decora amb rajoles amb dibuixos florals de color blau. Les persianes són de llibret, de fusta i pintades de color verd fosc.