Casa del Passeig Prat de la Riba, 58
El Masnou

Passeig Prat de la Riba, 58

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres alineada al pla del carrer, de planta rectangular. Consta de planta baixa i planta pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal.
    La façana es disposa simètricament a partir de dos eixos de verticalitat: a la planta baixa hi ha la porta d'accés i una finestra al costat amb reixa de ferro i persianes de llibret de fusta i a la planta pis, hi ha dues obertures. Totes les obertures excepte la finestra de la planta baixa, tenen un arc carpanell i les finestres del pis l'ampit sobresortint i suportat per dues carteles. Per damunt hi ha una cornisa suportada per quatre carteles.
    El parament de la façana fa un relleu a modus de franges en la part baixa i en el tram de les finestres superiors i és llis en la zona intermèdia.