Casa del carrer Rosend Arús, 25-27
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Rosend Arús, 25-27
    Barri Centre

Jordi Montlló Bolart

Edifici d'habitatges que consta de planta baixa i quatre pisos. La façana té una composició simètrica a partir d'un eix central que la divideix en dues parts iguals. Aquest eix central ve definit per la porta d'accés a l'escala comunitària. Resseguint aquest eix cap al coronament hi trobem un frontó recte amb ornamentació vegetal esgrafiada. A mitja alçada, entre la segona i tercera planta també hi trobem una banda esgrafiada amb motius geomètrics i florals, però cap obertura. A banda i banda d'aquest eix central, es repeteix la mateixa composició; un doble eix de verticalitat definits per obertures de llinda recta i persianes de llibret, que comparteixen balcó, amb barana de ferro.
    El parament és aplacat imitant carreus encoixinats en planta baixa i arrebossat imitant carreus en plantes pisos, amb recreixements emmarcant les obertures.