Casa del carrer Rosend Arús, 2-4
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Rosend Arús, 2-4
    Barri Centre

Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular que fa cantonada amb la plaça del Rector Mossèn Homar. Consta de planta baixa i pis, amb la coberta de terrat pla. Ha estat adaptat com espai comercial. La façana que dona a la plaça no conserva les obertures inicials, les que hi ha estan adaptades a les necessitats comercials i s'han engrandit. La façana principal que dona al carrer de Rosend Arús manté la composició a partir de dos eixos de verticalitat. Destaca el balcó corregut de la planta pis. Totes les obertures són de llinda recta sense motllures ni ornamentació supèrflua. Només un simple recreixement del parament que les emmarca. Completa el programa decoratiu la cornisa sustentada per cartel·les, com les del balcó; una motllura en la divisòria de planta baixa i pis i una altra per sota la cornisa. Així com el sòcol que enllaça amb els recreixements de les portes de planta baixa i l'angle recrescut. El parament és llis però hi ha un joc de bicromia entre el parament i els elements ornamentals descrits. En el coronament hi trobem una balustrada, que fa de barana del terrat.