Casa del carrer Rectoria
Premià de Mar

Carrer Rectoria, 1

Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Text refós 2010
    Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular que té paret mitgera amb l'edifici del costat per la façana septentrional; consta de planta baixa i pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a llevant. La façana té una disposició simètrica a partir de la composició de tres eixos de verticalitat que es defineixen a la planta baixa amb una porta d'accés, centrada, i dues finestres laterals, amb reixa de ferro i finestres de llibret de fusta; i a la planta pis amb un balcó centrat, damunt la porta d'accés, amb barana de ferro i dues finestres als costats, també amb persianes de llibret de fusta. La façana sobrepassa el pla de coberta amb una balustrada de calats d'obra. Al costat de migdia, disposa d'un pati que limita amb el carrer Prat de la Riba.