Casa del Carrer Mossèn Jaume Busquet, 7
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Mossèn Jaume Busquet, 7
    Barri de La Torrassa

Arquebisbat de Barcelona (C. del Bisbe, 5 - 08002 - Barcelona)
    Jordi Montlló Bolart

Edifici parroquial situat al costat de l'Església de la Mare de Déu dels desemparats. Consta de de planta baixa i pis, per la banda del carrer, però té un altre pis a la part central. El cos més alt té una coberta a doble vessant, amb el carener paral·lel a la façana de carrer.
    La composició d'aquesta és simètrica a partir de tres eixos principals de verticalitat. En planta baixa definits per la porta d'accés i dues finestres laterals. Totes les obertures d'arc de mig punt. A la planta pis, l'eix central es divideix en tres, definits per una triple galeria, amb arcs de mig punt i separades per columnes, que donen a un balcó, amb barana de ferro. Les finestres laterals són, en aquest cas, de llinda recta.
    El parament és arrebossat imitant carreus. Té un petit sòcol i coronament amb cornisa.