Casa del Carrer Montseny, 104-106
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Montseny, 104-106
    Barri de La Torrassa

diversos propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Edifici d'habitatges que fa cantonada amb el carrer de la Joventut. Consta de planta baixa i tres pisos, amb la coberta de terrat pla. S'ha restaurat recentment mantenint els elements ornamentals originaris, ressaltant amb bicromia de contrast les bandes a la cantonada i en la divisió de cada planta.
    La composició de les dues façanes és simètrica. En la del carrer Montseny ve definida per set eixos de verticalitat. En el central hi ha l'escala d'accés als habitatges, en planta baixa; en el primer pis hi ha un fals balcó amb barana d'obra, sense cap obertura associada. En el coronament hi ha la caixa d'escala que permet l'accés al terrat i una remunta. A cada costat d'aquest eix principal hi ha tres eixos més, dos definits per balcons amb doble obertura i un amb finestres sense balcó. Totes les obertures són de llinda recta. El parament és arrebossat fent bandes horitzontals i imitant carreus.