Casa del carrer Miquel Moragas, 8
Premià de Mar

Carrer Miquel Moragas, 8

Presenta desgast, esquerdes i ferides per la manca de manteniment.
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Text refós 2010
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de dos cossos, de planta rectangular que consta de planta baixa i pis en el cos principal i planta baixa en el cos de l'esquerra. El cos principal és l'habitatge i el secundari l'antiga cotxera, garatge o magatzem. A la part posterior, disposa d'un pati. Les cobertes són planes practicables en els dos cossos a excepció del cos d'escala i un afegit en el cos secundari. La façana de l'habitatge, orientada al nord, té una disposició simètrica a a partir de dos eixos que es defineixen a la planta baixa amb la porta d'accés i una finestra amb reixa de ferro i persianes de llibret de fusta al lateral; i en el pis amb un balcó corregut amb barana de ferro i amb dues obertures, també amb persianes de fusta de llibret. Totes les obertures són d'arc escarser. La façana té un coronament amb tres matxons d'obra que subjecten la barana del terrat, que és de ferro i de perfil sinuós. En el cos de la cotxera hi ha una gran porta d'arc escarser que permet l'entrada de carruatges o cotxes. El coronament és una balustrada d'obra que actua de barana de l'altre terrat. Al costat hi ha una petita porta de ferro i d'arc de mig punt que sembla un accés a una androna particular.