Casa del carrer Lluís Millet, 37
El Masnou

Carrer Lluís Millet, 37

Noucentisme
    BCIL (PGOM 1992 i Llei 9/93 del Patrimoni)
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular alineada al pla del carrer Lluís Millet que consta de planta baixa i coberta plana practicable a mode de terrat.
    La façana principal, orientada al nord, es genera a partir d'una composició simètrica, només trencada per una porta d'accés secundària a l'extrem lateral esquerre. La resta es defineix a partir de tres obertures generades amb un ritme on, al centre s'hi troba la porta d'accés i als laterals dues finestres amb balconera. El capcer de la façana forma una barana que corona el conjunt, de formes sinuoses i combinant parament d'obra i elements de ferro forjat.
    L'acabament del parament és un estucat amb un cert relleu imitant carreus posats a portell, sanefes florals damunt les llindes i sota la cornisa i un esgrafiat central on hi ha la data de 1923.

ANDRÉS, Rosa María (1984). El Masnou, dins l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Barcelona.