Casa del carrer d'Enric Prat de la Riba,289- 291
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer d'Enric Prat de la Riba, 291

diversos propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Cases d'habitatges entre mitgeres, adossades, que consten de planta baixa i dos pisos. Tot i ser dos habitatges, és un únic projecte estructurat en dos blocs d'habitatges independents però amb el mateix programa compositiu i ornamental. Un eix vertical divideix el grup en dos meitats. A banda i banda d'aquest eix imaginari hi trobem en planta baixa les portes d'accés a l'escala. Són portes estretes i allargades, amb tarja i adintellades. Al costat de cada porta hi ha l' accés al respectiu comerç. Són àmplies obertures adintellades amb decoració damunt la llinda.
    La composició de les plantes superior és idèntica: dues petites finestres damunt la vertical de les portes d'accés i balcó, amb barana de ferro, damunt les obertures més amples. L'emmarcament de les finestres es fa amb un recreixement del parament a la zona dels brancals, un ampit sobresortint i motllurat. En algunes hi ha una mena de trenca aigües dentellat. Entre les finestres del primer i segon pis hi ha esgrafiats emmarcats i un fris esgrafiat sota la cornisa. El capcer de la façana és pla, més elevat al centre.