Casa del carrer del professor Castelló, núm. 16-18
Arenys de Mar

carrer del professor Castelló, núm. 16-18

Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular. Consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües, amb carener paral·lel a la façana principal. Aquesta última està configurada a partir de quatre eixos de composició vertical. A la planta baixa es defineixen per tres finestres i la porta d'accés a l'immoble, totes elles de llinda recta i amb un emmarcament d'un color diferent del de la resta de la façana. Pel que fa a les finestres, aquestes presenten persianes de llibret de fusta i estan protegides per reixes de ferro.

Al primer pis, i situades de manera simètrica respecte de la planta baixa, hi ha quatre obertures més, també de llinda recta, amb persianes de llibret i el mateix emmarcament que aquelles del pis inferior. Totes s'obren a un balcó corregut que s'estén al llarg de tota la façana; amb barana de ferro forjat i tenen decoracions amb palmetes i altres motius vegetals.

La façana queda rematada per una cornisa motllurada i quatre petites obertures rectangulars amb emmarcament que, tant per la banda superior com per la inferior, queden delimitades per una línia d'imposta horitzontal que recorre tota la façana.