Casa del Carrer Colom, 28
Martorelles

C. Colom, 28

Marta Lloret Blackburn

Casa aïllada situada en una finca del carrer Colom. Està composta per dos volums adossats. El primer té una sola crugia, és de planta baixa i pis amb la coberta a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc escarser arrebossat, sobre el qual hi ha un finestral amb sortida a un balcó suportat per mènsules. A la part superior hi ha una cornisa senzilla, amb la ventilació de la coberta a sobre i una cornisa volada suportada per mènsules. Remata la façana una barana ceràmica. El segon volum està adossat a sol ixent, té un sol nivell d'alçat i la coberta a tres vessants. El portal és d'arc pla arrebossat i totes les finestres tenen un fals arc esglaonat. La del costat del portal incorpora decoració ceràmica de color blau a la part superior. De la façana lateral en surt un cos poligonal a mode de tribuna. El ràfec queda suportat amb mènsules pintades de color vermell. L'acabat exterior de l'edifici és arrebossat i pintat de color blanc.

Les característiques constructives de la casa es corresponen amb el llenguatge arquitectònic del primer terç del segle XX.