Casa del carrer Barcelona, 52
El Masnou

Carrer Barcelona, 52

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular amb diferents reculades respecte el pla de façana i enretirada del carrer per un jardí davanter; que consta de planta baixa i dos pisos amb la coberta plana practicable a mode de terrat.
    El volum que es genera és de línies senzilles acompanyat d'un seguit de terrasses on es combinen obertures rectangulars i verticals amb tribunes.
    El sentit d'horitzontalitat de la casa ve marcat per la continuïtat de les cornises i es potencia amb el pintat, en els plans de façana, d'unes franges horitzontals d'un to més fosc que el del pal de façana.
    El pati davanter és delimitat per una tanca de ferro forjat alineada al pla de carrer. Hi ha un accés directe des de l'exterior a la primera planta mitjançant una escala de ferro d'un sol tram.