Casa del C. del Carme, 65
Malgrat de Mar

C. del Carme, 65

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'inspiració modernista construïda durant el primer terç del segle XX, que ha estat reformada darrerament amb un local comercial a la planta baixa i un capcer amb un prisma triangular prominent. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. Al pis s'hi obren dos finestrals d'arc pla arrebossat amb una motllura sinuosa amb motius esgrafiats a la part superior. Entre els finestrals hi ha un plafó ovalat on hi consta l'any "1927" inscrit. Tenen sortida a un balcó corregut amb baranes forjades i mènsules de suport. Al coronament hi ha una coronisa motllurada d'on arrenca el capcer. El tractament exterior del mur és arrebossat i pintat, excepte la part nova que està revestida amb ceràmica.