Casa del C. del Carme, 101
Malgrat de Mar

C. del Carme, 101

El revestiment està afectat d'humitats.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa construïda al segle XIX a la qual s'hi ha afegit un pis a finals del segle XX. La planta baixa també ha estat reformada per albergar-hi un negoci, tot i que manté part de l'estructura original. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i dos pisos i té la coberta plana. A la planta baixa hi ha tres obertures d'arc pla arrebossat. Al pis hi ha dos finestrals emmarcats amb una motllura, dels quals un té sortida a un balcó de baranes forjades. Entre els dos finestrals hi ha una majòlica de la Mare de Déu emmarcada amb motllures, la superior amb voladís. Els nivells de forjat es posen de manifest a l'exterior amb cornises. El tractament exterior del mur és arrebossat i pintat, excepte al pis modern de sobre on s'ha posat pedra vista.