Casa de la Rectoria
Centelles

A l'interior nucli urbà

Es desconeix
    IPAC núm. 17
    Jordi Petit Gil

Edificació que comunica amb la part posterior de l'església parroquial formant una volta d'arc rebaixat de totxana que conforma un passadís. A la façana principal cal remarcar un portal adovellat amb la inscripció "Ave Maria Purísima", en la part superior hi ha una finestra i un balcó de pedra treballada.

En 1704 es va començar a construir la nova església que va ser acabada en 1711 tot i que Francisco de Zamora al seu diari va indicar que l'església era de 1706.

- PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic.
    - DE ZAMORA, Francisco (1973). Diario de los viajes hechos en Cataluña (1790). Editorial Curial.
    - Fitxa de Patrimoni Arqueològic i Arquitectònic de Centelles. Servei d'Arqueologia i Paleontologia de Catalunya.