Casa de la carretera de la Llacuna-Igualada, 27
La Llacuna

Carretera de la Llacuna-Igualada, 27

Noucentisme
    Juan Garcia Targa

Casa tradicional de dos pisos, golfes, terrat i sostre a dos vessant amb teula corba. Acabat de les parets amb arrebossat de tonalitat rosa. Presenten acabats a les finestres de les golfes amb petites arcades lobulades, i sanefes motllurades a l'entorn dels marcs dels finestrals dels dos nivells de balcons. El muret perimetral del terrat té pilastres culminades amb peces esfèriques. Per aquestes característiques pot integrar-se dins la tendència Noucentista de primer quart del segle XX.

Valls i Prat, Marcel·lí. 1984. Cronologia històrica de la Llacuna; Llenas i Costa, Ramon. 1980. Apunts històrics de La Llacuna. Vilanova i la Geltrú; Diputació de Barcelona Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya: l'Anoia. Generalitat de Catalunya. Servei .del Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya. 1985/ revisat al 1991