Casa carrer Rosich, 9
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Rosich, 9

diversos propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Edifici d'habitatges entre mitgeres que conjuntament amb els seus veïns dels números 7 i 11 mantenen les característiques del primer moment urbanístic d'aquest carrer; tot i que, com en aquest cas, s'hagin fet remuntes.
    Consta de planta baixa i quatre pisos. La façana s'organitza a partir de tres eixos de verticalitat. És possible que en origen es tractés d'una casa unifamiliar, ben aviat reformada per ampliar-ne la capacitat. A la planta baixa s'hi hauria afegit la porta d'accés a l'escala. El parament és arrebossat i llis. Només destaca les decoracions damunt les llindes de les obertures i els frontons dels balcons de la quarta planta. Tot el parament està pintat d'ocre groguenc i les decoracions de vermell terrós. A la segona i tercera plantes hi ha un balcó corregut.