Casa carrer Occident, 22
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Occident, 22

varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Edifici d'habitatges entre mitgeres que consta de planta baixa i tres pisos, amb la coberta plana. La façana s'organitza compositivament a partir de quatre eixos de verticalitat definits per les obertures. Les de la planta baixa s'han adequat a usos comercials, mantenint la porta d'accés ben centrada. A la planta primera hi trobem un balcó corregut a tota la façana amb dos accessos per banda, ja que corresponen a dos habitatges independents, separats per una lleugera tanca de ferro, com la barana. A les plantes de dalts hi trobem balcons dobles. Totes les obertures són adintellades amb emmarcament llis i una petita decoració geomètrica i floral a la llinda. Els porticons són de llibret.
    El parament és arrebossat llis i pintat de groc amb petits elements geomètrics esgrafiats: un rectangle vertical amb doble contorn i una sanefa en el coronament de la façana.

Forma part d'un espai dissenyat a finals dels anys 20 del segle passat i que es concretarà a partir e 1930, amb l'edificació del mercat de Collblanc i les escoles del costat. Ambdós projectes signats per Raimon Puig i Gairalt.