casa carrer del Pont 13
Sant Martí Sesgueioles

carrer del pont 13

Josep Anton Pérez Arriaga (TRÍADE Serveis Culturals)

Es tracta d’un immoble, que tot i que han tingut refaccions contemporànies, conserva elements representatius del que va ser l’obra popular característica del segle XVIII a Sant Martí Sesgueioles. La coberta és de teula àrab a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana del carrer del Pont. És una casa entre mitgeres estructurada en planta baixa i dos pisos. La composició de la façana és tradicional en aquesta tipologia de casa: a la part inferiors sòcol de materials moderns, el portal s’aixeca amb muntants de pedra voluminosos i llinda amb la inscripció de l’any “1736”. La finestra del costat està emmarcada en pedra. La resta de les obertures actualment s’emmarquen en motllures de morter modern, ja que la façana ha estat totalment arrebossada. La cornisa està feta de maó i teula ceràmica.