Casa Amiguet
Vilafranca del Penedès

Carrer de la Palma, 24

Neoclàssic
    Pla Especial i Catàleg del Patrimoni 1988 (BCIL)
    Jordi Montlló Bolart

Edifici amb passatges laterals, de planta rectangular, consta de planta baixa i tres pisos. La coberta és plana amb una petita vessant longitudinal a cada façana.
    Façana principal de composició simètrica sobre quatre eixos verticals. A la planta baixa hi ha dos portals i dues finestres d'arc rebaixat sobre un parament de bandes horitzontals. A les tres plantes pis hi ha balcons d'obertura única adintellada.
    Uns lleugers refosos de motllurat senzill que abasten les tres plantes pis, actuen de separació vertical de les obertures.

L'any 1868 és de la seva construcció, però uns anys més tard, el 1881, s'hi afegeix una planta. El propietari era Pacià Amiguet i les reformes foren projectades per l'arquitecte Josep Inglada i Estrada.
    L'any 1919 s'hi efectuen noves reformes a la planta baixa, projectades per Santiago Güell i Grau.
    Finalment, l'any 1986, el Museu de Vilafranca projecte reformes interiors segons projecte de Carles Pratcorona i Monsó.