Casa al carrer Pere Àlvarez 1-3
Sant Feliu de Llobregat

Carrer de Pere Àlvarez, 1-3

Desconegut
    L'estructura de l'edifici té un bon estat de conservació, però la façana està molt deteriorada.
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Casa que forma cantonada entre els carrers de Pere Àlvarez i el carrer de les Creus. És de planta aproximadament rectangular i proporcions de tendència cúbica. Està coberta a dues aigües amb la carena paral·lela al carrer de Pere Àlvarez. S'estructura en planta baixa i pis. En planta baixa, just a la cantonada dels dos carrers, presenta una porta gran en forma d'arc molt rebaixat. De la banda de Pere Àlvarez té una altra porta més petita, potser de factura posterior. En el primer pis té tres balcons molt petits amb obertures amb imposta perimetral. De la banda del carrer de les Creus hi ha una galeria de tres finestres en arc de mig punt. La teulada forma un ràfec amb tortugada a la banda del carré Pere Àlvarez que presenta continuïtat amb una petita cornisa que recorre la base del frontó que les dues vessants delimiten en la façana del carrer de les Creus.

La casa se situa en un carrer que està catalogat en el seu conjunt com a BCIL (36122)