Casa al carrer de Barcelona, núm. 37
Caldes de Montbui

XVI-XVIII
    només es conserva l'arcada de pedra de la planta baixa
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    Laura Bosch Martínez

Arcada realitzada amb volta de pedra de granit situada a la planta baixa de la casa, construïda de nova planta. La paret que aguanta l'arc està feta de ciment al qual s'ha incorporat pedregam irregular per a donar un caire antic.

Durant l'enderroc de les cases núm. 37 i 39 d'aquest carrer es realitzà un seguiment arqueològic. Les restes trobades corresponien a la fonamentació de l'edifici i un semisoterrani en forma de cisterna vinícola. Històricament es tracta d'una zona d'ocupació d'almenys des del segle XI, només destacant algunes restes de material romà sense cap context estratigràfic i que segurament podrien considerar-se d'aportació externa. D'aquesta casa només es conservà l'arcada de pedra.