Carrerada de Santa Coloma (B1) de can Soler del Roset (Pontons) a Cunit
Castellví de la Marca

Des de la població de Pontons a la de Cunit.

Regular
    El principal problema d'aquesta carrerada és que ha de sortejar diverses carreteres i trams urbanitzats.
    Llei de vies pecuàries 3/1995, 23 març
    Tríade scp

Camí per on el bestiar té dret de passar i per on històricament passaven els ramats en l'època de la transhumància. Aquest eix, de 41 km de longitud total, és un dels camins ramaders més desconeguts. Al seu pas per Castellví travessa els següents punts: Des de la creu de can Barceló, a Sant Martí Sarroca, la carrerada davalla cap al fons de Comallonga i les cases del mateix nom, travessa la carretera BV-2128, passa pel barri dels Albans i, entre les cases de cal Masover Nou i ca la Marina, surt un camí rasa que porta fins a l'església del Maset dels Cosins (Castellví). La carrerada travessa la carretera BV-2176 i passa pel costat del camp de futbol, el qual deixa a mà dreta, prop del barri del Cuscó, per sortir a la carretera B-212 la qual segueix uns 600 m en direcció a Sant Marçal. En arribar al rètol de Caves Mont Marçal, el camí tomba a la dreta i segueix per un camí rasa poc definit endinsant-se cap al veí poble de Sant Jaume del Domenys (província de Tarragona).

ROVIRA i MERINO, J. MIRALLES i SABADELL (1999): Camins de transhumància al Penedès i Garraf. Aproximació a les velles carrerades per on els muntanyesos i els seus ramats baixaven dels Pirineus a la marina. Vilafranca del Penedès. Edita: Associació d'Amics dels Camins Ramaders.